Ton Hermans

Sparenvergelijking helpt je graag met kiezen. Dat kunnen we alleen doen als spaarbanken ons ook sponsoren. Dit heeft echter geen invloed op onze teksten. In de reviews lees je onze eigen mening.

Bij Robeco One kun je kiezen of je voorzichtig, neutraal of met meer risico belegt. Aan de hand hiervan kiest Robeco het juiste fonds. Ook duurzaam beleggen is mogelijk. Inleggen kan al vanaf 50 euro.

Je kunt zelf kiezen wanneer en hoeveel je inlegt en eventueel weer opneemt. Met de tool op de website kun je berekenen welk eindkapitaal je kunt bereiken met een bepaalde inleg, looptijd en rendement.

Sparen bij Robeco kan ook. Je krijgt dan een variabele rente. Vanuit je beleggingsrekening kun je een deel van je geld op Roparco zetten. Als je beleggingen verkoopt, komt het geld automatisch op deze rekening.

Roparco is ook beschikbaar voor klanten die niet willen beleggen, maar alleen willen sparen. Het spaartegoed wordt beheerd door de Rabobank en valt onder het depositogarantiestelsel.

Wat kost het?

Een rekening openen en in- en uitstappen zijn gratis. Je betaalt alleen dienstverleningskosten en fondskosten. Bij het defensieve fonds bedragen die in totaal 1,21 procent, bij het neutrale fonds 1,29 procent, bij het offensieve fonds 1,37 procent en bij het duurzame fonds 1,31 procent.

Beleggingsmogelijkheden

Mixfondsen: Robeco One Defensief, Robeco One Neutraal, Robeco One Offensief en Robeco One Duurzaam.

Speciale voordelen

  • Beleggen met veel vrijheid
  • Gemak
  • Open een beleggingsrekening online
  • Klantenservice online bereikbaar
  • Gebruiksvriendelijke app
     

Belangrijkste kosten


Jaarlijkse beheerkosten1,29 %
Transactie € 1.000€ 0,-
Transactie € 5.000€ 0,-
Minimaal inleggen€ 50,-

> Begin hier met beleggen bij Robeco One!