BlueOrange Spaardeposito   openen

BlueOrange Spaardeposito

Heb je minimaal 20.000 euro die je voor langere tijd wilt wegzetten? Dan biedt BlueOrange een aantrekkelijke rente. Er is keuze uit looptijden van 6 maanden tot 3 jaar.

De rente ontvang je aan het einde van de looptijd. BlueOrange vergoedt geen rente-op-rente.

Als het deposito bijna afloopt, kun je kiezen voor verlenging van het volledige bedrag, eventueel met de rente erbij. Tussentijds opnemen is uitgesloten. Alleen bij overlijden kan het geld vrijkomen.

BlueOrange is gevestigd in Letland. Je kunt je spaargeld hier onderbrengen via bemiddelingsplatform Raisin. Open online een rekening, waar je het spaargeld naar overmaakt. Daarna kun je het bedrag op het deposito van je keuze zetten.

Omdat Letland onder de Europese Unie valt, geldt voor het deposito van BlueOrange het Europese depositogarantiestelsel. Tot een bedrag van 100.000 euro is daarmee gegarandeerd in geval van een faillissement.

Belasting

Letland houdt bij binnenlandse spaarders 20 procent bronbelasting in op de spaarrente. Voor Nederlandse spaarders maakt de bank een uitzondering als zij een woonplaatsverklaring inleveren. Deze verklaring kun je aanvragen bij de Belastingdienst. BlueOrange houdt dan geen 20 maar 10 procent belasting in. Dit bedrag kun je vervolgens aftrekken van de belasting die je in Nederland betaalt in box 3.

Bijzondere voordelen

  • Concurrerende rente
  • Vier looptijden
  • Verlengen is mogelijk
  • Online openen en beheren
     

> Open een spaardeposito bij BlueOrange!

Rente en kenmerken
Minimaal inleggen€ 20.000,-
VoorwaardenJa
GarantieEuropees
Max. garantie€ 100.000,-
Rente-uitkeringPer jaar
6 maanden0,60 %
1 jaar0,90 %
2 jaar1,00 %
3 jaar1,25 %
5 jaar-
10 jaar-
ยป Bezoek website