SNS Zilvervloot Sparen   openen

SNS Zilvervloot Sparen

Met Zilvervloot Sparen van SNS spaar je voor je kind tot het 18 jaar is. Op dat moment ontvangt het een bonus van maximaal 10% rente.

De spaarrente bestaat bij deze rekening uit twee delen. Het kind ontvangt normale rente over het spaargeld. Dit percentage kan iedere dag omhoog of omlaag gaan.

De bonusrente is wel een vast percentage. Je kind bouwt per spaarjaar 1% bonusrente op, die pas bij 18 jaar wordt uitgekeerd. Deze bonus wordt berekend over het saldo van dat moment en kan maximaal 10% zijn, ook al heb je langer dan 10 jaar gespaard. 

Open je de rekening bijvoorbeeld wanneer het kind 15 jaar wordt, dan ontvangt hij of zij drie jaar later dus 3% extra, plus de gewone rente. Dit maakt de rekening erg aantrekkelijk.

Een beperking is echter dat er niet meer dan 600 euro per jaar kan worden gestort. Ook niet als het kind een bedrag heeft opgenomen. Te veel overgemaakt geld stort SNS meteen terug.

Aardig als cadeau

Naar onze mening is SNS Zilvervloot Sparen een leuk cadeau. Openen moet vóór de 16e verjaardag gebeuren. Bij 18 jaar wordt de rekening vanzelf omgezet in SNS Internet Sparen, volledig op naam van je kind.

Speciale voordelen

  • Flinke bonusrente bij 18e verjaardag
  • Geld opnemen is mogelijk
  • Aansprekend cadeau voor je kind
  • Slim sparen voor studie of rijbewijs

 

> Open nu SNS Zilvervloot Sparen!

Rente en kenmerken
Maximale rente0,32 %
Rente-uitkeringPer jaar
Minimaal inleggen€ 1,-
VoorwaardenJa
GarantieNederlandse
Max. garantie€ 100.000,-
ยป Bezoek website