Moneyou Sparen   openen

moneyou

Moneyou Sparen is een zeer populaire gratis online spaarrekening die uitblinkt in eenvoud. Maar ook met een rentevergoeding die hoger is dan bij de bekende grote banken.

De spaarrekening valt onder het Nederlandse garantiestelsel. Je geld is dus tot en met 100.000 euro veilig, wat er ook gebeurt.

Moneyou is door ABN Amro opgezet als een zeer eenvoudige maar volwaardige onlinespaarbank. Het aanvragen en beheren van een rekening is dan ook kinderlijk simpel. Moneyou heeft steevast een relatief hoge rente, zonder tijdelijke acties.

Bij deze gratis rekening is je spaartegoed altijd vrij opneembaar. Moneyou heeft nog drie andere rekeningvarianten waarbij je het spaargeld 6 maanden, 1 of 2 jaar vastzet (minimaal €500). Je krijgt dan een iets hogere rente.

Het is mogelijk om kosteloos in totaal 5 spaarrekeningen te openen voor verschillende doelen. Bijvoorbeeld een vakantie of een verbouwing.

Het enige nadeel van Moneyou is dat je niet op een kantoor terechtkunt. Alles verloopt online. Maar dat betekent dat je een hogere rente krijgt.

Ook hoef je bij Moneyou geen nieuwe betaalrekening te openen.

Speciale voordelen

  • Makkelijk en snel te openen via internet
  • Dagelijks inzicht in de rente
  • Volledig online te beheren, ook via een app
  • Er gelden geen beperkende voorwaarden
  • Open gratis maximaal 5 doelspaarrekeningen

 

> Open hier een spaarrekening bij Moneyou!

Rente en kenmerken
Maximale rente0,10 %
Minimaal inleggen€ 1,-
VoorwaardenNee
GarantieNederlandse
Max. garantie€ 100.000,-
Rente-uitkeringPer kwartaal
ยป Bezoek website