Over ons

Wie we zijn

SparenVergelijking.nl is een gespecialiseerde vergelijkingssite van bankproducten. Het bedrijf NetCapital is verantwoordelijk voor de inhoud van de site. De website van NetCapital is ondergebracht op NetCapital.nl. Naast het maken van geldvergelijkingssites is NetCapital ook actief op de gebieden van wintersport, vliegtickets en enkele Startpaginadochters. Daarnaast adviseren wij organisaties over online business development.

Missie

Als doel heeft SparenVergelijking.nl het zo eenvoudig en toegankelijk aanbieden van informatie waarop consumenten zelf kunnen kiezen voor het beste bankproduct. De structuur en opbouw streven na dat iemand zelf bepaalt op basis van zijn eigen voorkeuren wat voor hem het beste product is. SparenVergelijking probeert zo weinig mogelijk een eigen voorkeur te geven en geeft altijd een overzicht met meerdere aanbieders.

Toekomstplannen

SparenVergelijking.nl is nog niet af. Er wordt aan gewerkt om de teksten zo juist te maken en houden. Aan de structuur en navigatie wordt nog altijd gewerkt. De meest belangrijke ontwikkeling is het vergroten van het aantal bankproducten. In Nederland zijn er alleen al ruim honderden spaarrekeningen. Op dit moment zijn er nog slechts twintig te vinden op de website. Dit zijn natuurlijk wel de meest populaire spaarrekeningen. Het zal altijd een afweging blijven tussen overzichtelijkheid en compleetheid.

Suggesties of opmerkingen?

SparenVergelijking.nl wil graag uw mening horen. Schroom niet als u tegen een fout aanloopt of de site u tegenvalt. De site is op veel punten al aangepast naar aanleiding van suggesties van anderen. Neem dus a.u.b. contact met ons op.

Adverteren?

SparenVergelijking.nl biedt financiële instellingen de mogelijkheid om hun product te tonen aan een groot publiek. Als u meer informatie wilt over de mogelijkheden, neem dan contact met ons op.

Bezoek en Postadres

SparenVergelijking.nl is als bedrijf in het KvK geregistreerd onder de naam Netcapital.

Bedrijfsnaam: Netcapital
Straatnaam: Spacelab 49
Postcode: 3824 MR
Plaats: Amersfoort
Land: Nederland

BTW Nr. NL855337953B01
Telefoon: 0641815487
KvK-nummer: 63657287
Email: dirk.folkerts@netcapital.eu