Brand New Day Spaarrekening   openen

Brand New Day Spaarrekening

De spaarrekening van online pensioenbank Brand New Day is een gewone internetspaarrekening. Deze kun je zelf eenvoudig openen via onderstaande link.

Het geld op deze rekening blijft altijd beschikbaar. Je mag storten en opnemen wanneer je dat wilt. Hierbij zijn geen minimumbedragen van toepassing.

Speciaal aan deze rekening is dat de rente iedere maand wordt bijgeschreven. Inzicht in je saldo en de opgebouwde rente heb je via de persoonlijke pagina MijnBND.

Van daaruit boek je ook geld terug naar je tegenrekening. Dat is in principe je bestaande bankrekening, je hoeft geen nieuwe betaalrekening te openen.

Let op: het online openen van de spaarrekening is alleen mogelijk voor één rekeninghouder. Wil je een gezamenlijke spaarrekening met je partner, dan moet je bellen met de klantenservice van Brand New Day.

Deze spaarrekening is zeker handig voor wie ook andere producten heeft bij Brand New Day. Bijvoorbeeld een pensioenregeling of beleggingsrekening. Binnen één overzicht heb je toegang tot alles.

Brand New Day is een Nederlandse bank. Dat betekent dat je spaargeld is gegarandeerd tot €100.000.

Speciale voordelen

  • Moderne onlinebank
  • Geen kosten
  • Past bij elke Nederlandse bankrekening 
  • Iedere maand rente

 

> Open hier een spaarrekening bij Brand New Day!

Rente en kenmerken
Maximale rente0,25 %
Minimaal inleggen€ 0,-
VoorwaardenNee
GarantieNederlandse
Max. garantie€ 100.000,-
Rente-uitkeringMaandelijks
ยป Bezoek website