Home Sparen Zonder Voorwaarden

Populaire rekeningen met vrij opneembaar spaarsaldo. Eenvoudig online aan te vragen.

Spaarrekeningen zonder voorwaarden

0,25%

Spaarrente

Nee

Voorwaarden

Internetsparen bij een Nederlandse pensioenbank. Geschikt voor iedereen, er gelden geen verplichtingen. Je krijgt elke maand rente uitgekeerd.

0,20%

Spaarrente

Nee

Voorwaarden

Nederlandse bank met altijd een van de betere rentes, zonder enige beperkende voorwaarde. Snel te openen via internet.

0,15%

Spaarrente

Nee

Voorwaarden

Degelijke spaarrekening zonder fratsen. Open makkelijk zelf deposito's binnen deze spaarrekening.

0,15%

Spaarrente

Nee

Voorwaarden

Spaar zonder voorwaarden bij deze internetbank. Rente wordt maandelijks uitgekeerd. Volledig online te beheren.

0,15%

Spaarrente

Nee

Voorwaarden

Volledige opnamevrijheid bij een stabiele verzekeraar. Volg het saldo met een app. De rente wordt elke maand bijgeschreven.

0,15%

Spaarrente

Nee

Voorwaarden

Nationale-Nederlanden biedt een hoge rente en veel degelijkheid. Bijna 200.000 Nederlanders hebben deze prima spaarrekening.

0,05%

Spaarrente

Nee

Voorwaarden

Moneyou heeft een hogere rente dan moederbedrijf ABN Amro omdat het een pure onlinebank is. Binnen enkele minuten aan te vragen.

0,04%

Spaarrente

Nee

Voorwaarden

Internetsparen bij SNS met volledige vrijheid. Je geld staat veilig bij een bekende bank die nog steeds in overheidshanden is.

0,03%

Spaarrente

Nee

Voorwaarden

Eenvoudige internetspaarrekening zonder verplichtingen. Je kunt altijd bij je spaargeld, opnemen is kosteloos.

0,03%

Spaarrente

Nee

Voorwaarden

Duurzaam sparen en tegelijk bijdragen aan mens, dier en milieu. De ASN Bank combineert idealen met een heel redelijke rente.


Sparen zonder voorwaarden

Wat is sparen zonder voorwaarden?
Als je 'zonder voorwaarden' spaart, kun je altijd en onbeperkt geld storten of juist opnemen. Aan beide zijn geen kosten verbonden. Je hoeft ook niet periodiek geld over te maken.

Wat zijn de voor- en nadelen?
De rente is doorgaans lager dan bij sparen met beperkende voorwaarden of bij depositosparen. Bovendien kan het gebeuren dat de rente daalt, zij is variabel. Daar staat flexibiliteit tegenover.

Als je spaargeld sterk fluctueert, dan is sparen zonder voorwaarden ideaal. Zeker wanneer je geld nodig denkt te hebben in de nabije toekomst. En als de rente op je spaarrekening niet langer concurrerend is, dan kun je het geld makkelijk overzetten op een andere spaarrekening.

 

Sparen zonder voorwaarden: voor wie?

Sparen met volledige vrijheid
Sparen zonder voorwaarden is de eenvoudigste spaarvorm die er bestaat. Je bent helemaal vrij: het is makkelijk om geld te storten of van je rekening af te halen.

Vrij sparen is ook nuttig als je geld overhoudt op je gewone bankrekening en hierover rente wilt ontvangen. Als je elke maand een vast bedrag wilt sparen of je hebt een flink spaarsaldo, dan zijn andere spaarvormen mogelijk interessanter.

Hoe open ik een online spaarrekening?
Je kunt eenvoudig en veilig een spaarrekening openen via deze site. Het online aanvraagformulier waarop je terechtkomt na het lezen van onze review is beveiligd. Na de aanvraag ontvang je een bevestiging. Dan is het zeker dat je de eigenaar van de rekening bent.