Knab Zakelijk Kwartaal Sparen   openen

knab

Een zakelijke spaarrekening die je alleen kunt openen als je ook een zakelijke betaalrekening hebt of opent bij Knab.

Hiervoor betaal je 5 euro per maand. Je beschikt dan meteen over een compleet pakket met een online zakelijke rekening en zo veel spaarrekeningen als je wilt. Alles op de bedrijfsnaam.

Dit is een zeer goedkope zakelijke rekening voor kleine ondernemingen, met handige tools zoals saldobeheer, automatische overboekingstools en een uitgebreide financiële cockpit.

De actuele rente

Knab hanteert twee rentetarieven. Je bouwt iedere dag rente op via een basisrente. Daarnaast krijg je een bonusrente over het laagste saldo van het afgelopen kwartaal. De totale rente behoort tot de hoogste van de markt. Maar als je saldo sterk schommelt, kun je waarschijnlijk beter een flexibele spaarrekening nemen omdat de basisrente niet heel hoog is.

Met het zakelijke pakket van Knab heb je echter ook tegelijk gratis een flexibele spaarrekening, waarbij je altijd een goede rente ontvangt. Ook krijg je zelfs rente op de gewone betaalrekening.

Je kunt dus eigenlijk zelf heel makkelijk bepalen hoe je je zakelijke tegoeden spreidt over de verschillende rekeningen, om zo van de hoogste rente te profiteren.

Kortom: zoek je een compleet zakelijk betaal- en spaarpakket, dan is Knab Zakelijk zeker het overwegen waard. Voor startende ondernemers is Knab Zakelijk de eerste drie maanden gratis.

Speciale voordelen

  • Relatief gunstige totaalrente door bonusrente
  • Compleet betaal- en spaarpakket
  • Zoveel extra spaarrekeningen openen als je wilt (gratis)
  • Geld opnemen is kosteloos
  • 1.000 gratis transacties op de betaalrekening

 

> Start nu met Knab Zakelijk!

Rente en kenmerken
Maximale rente0,04 %
Basisrente0,01 %
Bonusrente0,03 %
Minimaal inleggen€ 1,-
VoorwaardenJa
GarantieNederlandse
Max. garantie€ 100.000,-
Rente-uitkeringPer kwartaal
ยป Bezoek website