Knab Zakelijk Kwartaal Sparen   openen

knab

Een zakelijke spaarrekening die u alleen kunt openen als u ook een zakelijke betaalrekening hebt of opent bij Knab.

Hiervoor betaalt u 5 euro per maand. U beschikt dan meteen over een compleet pakket met een online zakelijke rekening en zo veel spaarrekeningen als u wilt. Alles op uw bedrijfsnaam.

Dit is een zeer goedkope zakelijke rekening voor kleine ondernemingen, met handige tools zoals saldobeheer, automatische overboekingstools en een uitgebreide financiële cockpit.

De actuele rente

Knab hanteert twee rentetarieven. U bouwt iedere dag rente op via een basisrente. Daarnaast krijgt u een bonusrente over het laagste saldo van het afgelopen kwartaal. De totale rente behoort tot de hoogste van de markt. Maar als uw saldo sterk schommelt, kunt u waarschijnlijk beter een flexibele spaarrekening nemen omdat de basisrente niet heel hoog is.

Met het zakelijke pakket van Knab hebt u echter ook tegelijk gratis een flexibele spaarrekening, waarbij u altijd een goede rente ontvangt. Ook krijgt u zelfs rente op uw gewone betaalrekening.

U kunt dus eigenlijk zelf heel makkelijk bepalen hoe u uw zakelijke tegoeden spreidt over de verschillende rekeningen, om zo van de hoogste rente te profiteren.

Kortom: zoekt u een compleet zakelijk betaal- en spaarpakket, dan is Knab Zakelijk zeker het overwegen waard. Voor startende ondernemers is Knab Zakelijk de eerste drie maanden gratis.

Speciale voordelen

  • Zeer aantrekkelijke totaalrente door bonusrente
  • Compleet betaal- en spaarpakket
  • Zo veel extra spaarrekeningen openen als u wilt (gratis)
  • Geld opnemen is kosteloos
  • 1.000 gratis transacties op de betaalrekening

 

> Start nu met Knab Zakelijk!

Rente en kenmerken
Maximale rente0,04 %
Basisrente0,01 %
Bonusrente0,03 %
Minimaal inleggen€ 1,-
VoorwaardenJa
GarantieNederlandse
Max. garantie€ 100.000,-
Rente-uitkeringPer kwartaal
ยป Bezoek website